I need help, QUICKLY! - Honda Civic Forum

Electrical, Wiring, and In Car Entertainment Electrical, Wiring and In Car Entertainment questions belong here.

I need help, QUICKLY!

Old 05-20-2007
  #1  
Registered!!
Thread Starter
 
xcrxss's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Jersey
Posts: 158
Rep Power: 0
xcrxss is on a distinguished road
Exclamation I need help, QUICKLY!

Okay, so today I was my car and then locked it (clicking the keyless twice) but I didn't hear a beep, so I did it again, no beep. I just played it off. So then I get in my car about 20 minutes later and I can put it into gear? Its stuck in park, like the little trigger (its an auto) won't lift AND my horn doesn't work for some strange reason? This just happened today but I have absolutely no idea what happened..I'm thinking did something come unplugged?

Help me out, PLEASE!

Last edited by xcrxss; 05-20-2007 at 07:44 PM.
xcrxss is offline  
Old 05-20-2007
  #2  
Registered!!
iTrader: (8)
 
Alpha 5's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: We are Anonymous!
Age: 40
Posts: 3,088
Rep Power: 241
Alpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz Erthang
Re: I need help, QUICKLY!

Sounds like a dead battery or bad ground. Check your battery and clean your terminals. Also check for bad wires under the hood. Also check the main fuse under the hood. Then post up.
Alpha 5 is offline  
Old 05-20-2007
  #3  
Registered!!
iTrader: (8)
 
Alpha 5's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: We are Anonymous!
Age: 40
Posts: 3,088
Rep Power: 241
Alpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz ErthangAlpha 5 Ownz Erthang
Re: I need help, QUICKLY!

Does the car even start? Or is every thing dead?
Alpha 5 is offline  
Old 05-20-2007
  #4  
Registered!!
Thread Starter
 
xcrxss's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Jersey
Posts: 158
Rep Power: 0
xcrxss is on a distinguished road
Re: I need help, QUICKLY!

Thanks for the quick responses guys, I just checked, it was a blown fuse so I put the backup in, its good now.


The problem was it wasn't recognizing the brake, therefore I couldn't put it into gear. The horn? We guessed because electrical is so whacky, that just went with it, but everythings good now.
xcrxss is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Honda Civic Forum
Replies
Last Post
ricer_em2
Mechanical Problems/Vehicle Issues and Fix-it Forum
2
05-11-2016 09:09 PM
Tedverseti
7th Generation Civic
4
10-02-2015 07:04 PM
mnewcomb
Mechanical Problems/Vehicle Issues and Fix-it Forum
2
09-27-2015 12:02 AM
metalpres
I.C.E. (Audio) & Electrical Upgrades
6
09-23-2015 06:22 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: I need help, QUICKLY!


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.